Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
F-SECURE INTERNET SECURITY (1 VUODEN SUOJA, 1 KONE), DIGITAALINEN ESD-LISENSSI (116913)
F-Secure Internet Security (1 vuoden suoja, 1 kone), digitaalinen ESD-lisenssi
Hinta
35.00 €(sis. alv 24.00%)
Tuotekoodi
116913
Takuu
-
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
1 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot
Tuote on digitaalinen ESD-lisenssi. Tilaa noutona, niin saat aktivointikoodin sähköpostiisi aukioloaikojemme puitteissa.
Tietoturva PC-tietokoneille.

F-Secure Internet Securityn palkitun suojauksen ansiosta voit huoletta surffata tietokoneellasi verkossa, tehdä nettiostoksia ja käyttää verkkopankkia. F-Secure Internet Security suojaa sinua ja tietokonettasi reaaliaikaisesti haittaohjelmilta, hakkereilta ja identiteettivarkauksilta. Sen avulla käytät verkkopankkia turvallisesti ja suojelet lapsiasi verkon haitalliselta sisällöltä.

Virustentorjunta: Pidä laitteesi turvassa viruksilta, troijalaisilta, kiristyshaittaohjelmilta, mainosohjelmilta, vakoiluohjelmilta ja muilta haittaohjelmilta.

Verkkopankkisuojaus: Verkkopankkisuojaus tarkistaa käyttämäsi pankkisivuston turvallisuuden, suojaa yhteyden ja pitää rahasi turvassa.

Selauksen suojaus: Tekee verkossa surffailusta turvallista. Selaussuojaus pitää sinut poissa haitallisilta tai vaarallisilta verkkosivuilta ja varmistaa tietoturvasi.

Nopea ja tehokas suojaus: Ei hidasta tietokoneesi toimintaa.

Järjestelmävaatimukset:
  • Windows 8.1 tai uudempi
  • MacOS Big Sur 11 tai uudempi
  • iOS 16 tai uudempi
  • Android 10 tai uudempi
  • ARM-pohjaiselle tabletille ei tukea
Huom! Vanha F-Secure Internet Security on poistunut käytöstä, joten tällä lisenssikoodilla saat F-Secure tilin luotuasi aktivoitua monipuolisemman F-Secure Total tuotteen.
Tuote on digitaalinen ESD-lisenssi. Tilaa noutona, niin saat aktivointikoodin sähköpostiisi aukioloaikojemme puitteissa.

Saat ladattua ohjelmiston valmistajan sivustolta.
TIESITKÖ?

Juuri nyt meillä on yli 820 tietokonetta myynnissä!
  • Teraset on tietotekniikkaa alusta loppuun - tutustu myös moninaisiin kierrätyspalveluihimme.
  • Meiltä saat laajan valikoiman uusia tuotteita. Jos et löydä sopivaa, kysy!
  • Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron.