Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
F-SECURE TOTAL (1 VUODEN SUOJA, 1 KONE) (121508)
F-Secure Total (1 vuoden suoja, 1 kone)
Hinta
35.00 €(sis. alv 25.50%)
Tuotekoodi
121508
Takuu
-
Valmistaja
F-Secure (tuote FCIPOE1N001FI)
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
yli 20 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot
F‑Secure Total sisältää kattavan tieto­turvan sekä yksityisyyden ja identiteetin suojauksen. F‑Secure Total toimii eri käyttö­liittymillä ja laitteilla. Suojaa Windows- ja Mac-tieto­koneesi sekä Android- ja iOS-äly­puhelimet ja ‑tabletit samalla yksin­kertaisesti toimivalla sovelluksella.
Pysäytä haitta­ohjelmat palkitulla virus­torjunta­ohjelmalla
  • Verkko­rikolliset käyttävät kiristys, vakoilu- ja tiedon­urkinta­ohjelmia sekä muita haitta­ohjelmia rahojesi varastamiseen. Valitettavasti nämä uhat eivät ole häviämässä mihinkään. F‑Secure Totalin virus­torjunnan avulla estät verkon uhkia pääsemästä laitteillesi. Osoituksena vahvasta suojauksesta AV-TEST ja monet muut riippumattomat testaajat ovat palkinneet F‑Secure Totalin virus­turvan.
Suojaa henkilö­tietosi verkossa
  • Estä identiteetti­varkaudet asettamalla F‑Secure Total valvomaan henkilö­tietojasi verkossa. Saat ilmoituksen, jos käyttämääsi verkko­palveluun kohdistuu tieto­murto. Tämän lisäksi F‑Secure Total tarjoaa henkilö­kohtaista apua tilanteen ratkaisemiseksi. Luo sovelluksella vahvoja sala­sanoja, tallenna ne turvalliseen holviin ja käytä niitä helposti automaattisen täytön avulla kaikilla laitteillasi.
Tee netistä turvallisempi lapsillesi
  • Lapset tarvitsevat opastusta ja suojaa digitaaliseen maailmaan tutustuessaan. F‑Secure Totalin työ­kalut vanhemmille auttavat estämään sopimattoman verkko­sisällön, seuraamaan päivittäistä ruutu­aikaa ja määrittämään digitaaliset rajat. Voit käyttää samoja profiileja eri laitteilla, etä­hallita sääntöjä ja käyttää samaa sovellusta eri laitteissa pitääksesi kaikki perheen­jäsenet turvassa heidän käyttäessään internetiä.
Optimoi peli­kokemuksesi
  • Kytkemällä peli­tilan päälle varmistat häiriöttömän peli­tuokion, sillä F‑Secure Total on palkittu sekä suojauksestaan että suoritus­kyvystään. Pelaaminen F‑Secure Totalin verkko­suojauksen kanssa ei hidasta tieto­konettasi.
Rahasi – suojattu
  • Luo itsellesi täysin turvallinen ympäristö pankkiasioille, selaamiselle ja ostoksille verkossa. Pankkitoimintojen suojaus ilmoittaa, kun pankkisivuston käyttö on turvallista, ja suojaa yhteytesi. Luotettava verkko-ostaminen antaa sinulle tiedon verkkokauppojen luotettavuudesta, ja selauksen suojaus estää vaaralliset verkkosivut kokonaan.
Yksityisyytesi verkossa kuuluu sinulle
  • Me kaikki jätämme digitaalisia jälkiä verkkoon. F‑Secure Totalin VPN-verkon avulla voit päättää, ketkä voivat seurata jälkiäsi. Ota käyttöön F‑Secure Totalin VPN, ja yksityisyys verkossa on vain yhden klikkauksen päässä. Voit salata yhteytesi, estää hakkerit ja seurannan, ja selata netissä huolettomasti myös julkisissa Wi‑Fi-verkoissa — sekä tieto­koneella että mobiili­laitteilla.
Järjestelmävaatimukset:
  • Windows 10 (21H2), Windows 11 tai uudempi
  • MacOS Monterey 12 tai uudempi
  • iOS 16.6 tai uudempi
  • Android 10 tai uudempi
  • Intel-pohjaiset ja Applen sirulla varustetut Macit ovat molemmat tuettuja
  • ARM-pohjaiset Windows-tabletit eivät ole tuettuja
  • Luotettava verkko-ostaminen ‑toiminto on käytettävissä Windows- ja Mac-käyttö­järjestelmissä
Huom! F-Secure Total aktivoidaan tuotemuutosten johdosta F-Secure Internet Securityn lisenssillä.
Saat ladattua ohjelmiston valmistajan sivustolta.
TIESITKÖ?

Juuri nyt meillä on yli 710 tietokonetta myynnissä!
  • Teollisuuskadulle on helppo tulla niin julkisilla kuin omalla autollakin.
  • Siistissä myymälässämme on jättivalikoima laitteita - tervetuloa siis paikan päällekin!
  • Kaikki käytetyt koneet toimitetaan heti käyttövalmiina eli käyttöjärjestelmä asennettuna ja kannettavissa laturi mukana.